AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bayram şekeri almak

Kahve falında birinden bayram şekeri almak

Kahve falında birinden bayram şekeri almak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, umutların yıkılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bayram şekeri almak gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında bayram şekeri çalmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram şekeri toplamak şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalettir.

Kahve falında bayramda şeker toplamak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine bayram şekeri vermek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında birinden bayram şekeri almak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalet eder.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir