AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram şekeri çalmak

Kahve falında bayram şekeri çalmak

Kahve falında bayram şekeri çalmak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri çalmak gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Kahve falında bayram şekeri çalmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bayram şekeri vermek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bayram şekeri görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker bayramı görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Kahve falında bayram şekeri yemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bayram şeker görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında bayram şekeri dağıttığını görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram şekeri vermek mekân değiştireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir