AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kötü yola sapmayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işarettir.

Kahve falında bayramda şeker topladığını gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında bayramda şeker toplamak üzüntülü bir haber alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında bayram şekeri toplamak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bayram şekeri vermek başarılarının devamlı olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden bayram şekeri almak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram şekeri dağıttığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker bayramı görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bayram şekeri satmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir