AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bayram şekeri vermek

Kahve falında birine bayram şekeri vermek

Kahve falında birine bayram şekeri vermek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bayram şekeri vermek gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Kahve falında bayram şekeri satmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri vermek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulur.

Kahve falında şeker bayramı görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine yorulur.

Kahve falında bayram şeker görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram şekeri almak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bayramda şeker toplamak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir