AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yeni alanlara yöneleceğine, işinin başından ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında bayram şekeri yediğini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bayram şekeri dağıttığını görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında bayramda şeker toplamak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalettir.

Kahve falında birine bayram şekeri vermek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden bayram şekeri almak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, torunlarına dahi yeteceğine alamet eder.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri çalmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalettir.

Kahve falında bayram şekeri satmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir