AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada birini görmek

Kahve falında aynada birini görmek

Kahve falında aynada birini görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, eğleneceğine, aşama kaydedeceğine, engel teşkil edeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında aynada birini gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında puslu ayna görmek hayatınızın neşe dolacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Kahve falında aynaya bakmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kocaman ayna görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada kendi yansımasını görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Kahve falında dikdörtgen ayna görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında elinde ayna tutmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini aynada görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde ayna görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir