AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarlık aldığını görmek

Kahve falında anahtarlık aldığını görmek

Kahve falında anahtarlık aldığını görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarlık aldığını gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Kahve falında anahtarlık aldığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden anahtar aldığını görmek şansın ve kısmetin açılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekten anahtar aldığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtar aldığını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak ona şifa olmayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında plastik anahtar görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe anahtarlık görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı ve anahtar görmek ağır günler geçireceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir