AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantada anahtar görmek

Kahve falında çantada anahtar görmek

Kahve falında çantada anahtar görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında çantada anahtar gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında çantada anahtar görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çantada anahtar aramak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına ait anahtar görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinden anahtar almak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar kaybetmek ve bulmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında anahtarın denize düştüğünü görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, zenginliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarı kapıda unutmak prestij kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde araba anahtarı görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir