AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda anahtar görmek

Kahve falında boynunda anahtar görmek

Kahve falında boynunda anahtar görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynunda anahtar gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında boynunda anahtar görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna anahtar takmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında boynuna ip geçirmek kısmetinin de açılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bebek görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu kadın görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak sorunlarının sürekli artacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok uzun boylu birini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir