AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birileriyle konuşmak

Kahve falında ölmüş birileriyle konuşmak

Kahve falında ölmüş birileriyle konuşmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, maaşının artacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birileriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birileriyle konuşmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birileriyle konuşmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerinden para almak sıkıntısından kurtulacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birilerine yakalanmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birilerini görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerinin öldürüldüğünü görmek borçlanılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birilerini silahla öldürmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir