AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga eden birilerini görmek

Kahve falında kavga eden birilerini görmek

Kahve falında kavga eden birilerini görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sevinileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, karşılıksız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga eden birilerini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes bazı iş veya konularda sizin kadar gayret göstermeyebilir.

Kahve falında kavga eden birilerini görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Kahve falında kavga eden insanlar görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kavga eden köpekler görmek adeta sinirden küplere bineceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Kahve falında kavga eden inek görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga eden kadınlar görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga eden iki kişiyi görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kavga eden insanları görmek birçok iş teklifi alınacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kavga eden kişileri görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir