AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini bıçaklamak

Kahve falında birilerini bıçaklamak

Kahve falında birilerini bıçaklamak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında birilerini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında birilerini bıçaklamak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kalbinden bıçaklamak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği bıçaklamak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında adam bıçaklamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kedi bıçaklamak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında iki kişiyi bıçaklamak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu bıçaklamak makam ve rızık sağlayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir