AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini kavga ederken görmek

Kahve falında birilerini kavga ederken görmek

Kahve falında birilerini kavga ederken görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini kavga ederken gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi dikkatli hesaplamalısınız.

Kahve falında birilerini kavga ederken görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanı kavga ederken görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kavga ederken görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak işinin başından ayrılmayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken görmek huzurlu, mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kavga ederken görmek yaşam refahının düşeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir