AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ederken görmek

Kahve falında kavga ederken görmek

Kahve falında kavga ederken görmek edilen duaların kabul olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kavga ederken gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında kavga ederek ayrılmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kavga ederken görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kavga ederken görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir