AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini gömmek

Kahve falında birilerini gömmek

Kahve falında birilerini gömmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini gömmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Kahve falında birilerini gömmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birini toprağa gömmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bebeği gömmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı toprağa gömmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını mezara gömmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında mezara gömmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para gömmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir