AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu bıçaklamak

Kahve falında oğlunu bıçaklamak

Kahve falında oğlunu bıçaklamak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işinden ekmeğinden olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, iyi habere, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu bıçaklamak gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Kahve falında oğlunu bıçaklamak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini bıçaklamak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulur.

Kahve falında eşi bıçaklamak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında biri bıçaklamak büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşman bıçaklamak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini bıçaklamak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir