AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini beklemek

Kahve falında birilerini beklemek

Kahve falında birilerini beklemek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına alamet eder.

Kahve falında birilerini beklemek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Kahve falında birilerini beklemek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beklediğin birinin geldiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini beklemek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyameti beklemek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında tren beklediğini görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek beklemek müjdeli haberle geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir