AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısına bağırmak

Kahve falında karısına bağırmak

Kahve falında karısına bağırmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, helal kazanç elde edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sağlığından olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında karısına bağırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında karısına bağırmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bağırmak ve korkmak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında amcaya bağırmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birine bağırmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sana bağırdığını görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulur.

Kahve falında bir kıza bağırmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında abi diye bağırmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine bağırmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir