AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun bağırdığını görmek

Kahve falında oğlunun bağırdığını görmek

Kahve falında oğlunun bağırdığını görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun bağırdığını gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Kahve falında oğlunun bağırdığını görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında oğluna bağırmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek bağırmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağlayarak bağırmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iç açıcı sözlere alamet eder.

Kahve falında çocuğuna bağırmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuya bağırmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmenine bağırmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir