AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşe bağırmak

Kahve falında kardeşe bağırmak

Kahve falında kardeşe bağırmak gönül yaralarının iyileşeceği, huzurunun artacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşe bağırmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Kahve falında kardeşine bağırmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşe bağırmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret eder.

Kahve falında amcaya bağırmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin bağırdığını görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığa bağırmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızına bağırmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şeytana bağırmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir