AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek

Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek

Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkek tarafından yanağından öpülmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından yanaktan öpülmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir