AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından istenmek

Kahve falında biri tarafından istenmek

Kahve falında biri tarafından istenmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından istenmek gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında biri tarafından öldürülmek istenmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında birisi tarafından istenmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işarettir.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek korkularından kurtulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek sorunsuz geçeceğine, ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin ailesi tarafından istenmemek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından istenmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından istenmek halsizleşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işarettir.

Kahve falında biri tarafından istendiğini görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir