AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileri tarafından istenmek

Kahve falında birileri tarafından istenmek

Kahve falında birileri tarafından istenmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birileri tarafından istenmek gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında birileri tarafından istenmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek istenmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına inanılır.

Kahve falında birileri tarafından kovalanmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birileri tarafından övülmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını görmek duygularının ön plana çıkacağına, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından takip edilmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir