AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili tarafından istenmemek

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek adını işiyle duyuracağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında sevgilinin ailesi tarafından istenmemek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmek istenmek ileriye gideceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek istenmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine inanılır.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından istenmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından istendiğini görmek işlerin daha kötüye gideceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir