AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından istendiğini görmek

Kahve falında biri tarafından istendiğini görmek

Kahve falında biri tarafından istendiğini görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, iş değişikliğine gidileceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından istendiğini gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek kimseye el açmadan yaşayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından istendiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek istenmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmek istenmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından öldürülmek istenmek kinin ve nefretin son bulacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin ailesi tarafından istenmemek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından istenmek işlerinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir