AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından istenmek

Kahve falında birisi tarafından istenmek

Kahve falında birisi tarafından istenmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, borçların ödeneceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birisi tarafından istenmek gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından istenmemek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından istenmek eşlerin ayrılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin ailesi tarafından istenmemek aile bireylerinin mutlu olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmek istenmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından istendiğini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından istenmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir