AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından hediye almak

Kahve falında biri tarafından hediye almak

Kahve falında biri tarafından hediye almak fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, işinde yükseleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından hediye almak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında biri tarafından hediye almak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından öpüldüğünü görmek engellerin ortadan kalkacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak alim insanlardan sayılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak kazancının da aynı oranda artacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından aranmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir