AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, onları tebrik edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında köpek tarafından kovalandığını görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında köpekler tarafından kovalanmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekler tarafından kovalandığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak kazançsız işler peşinde olmaya, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah köpek tarafından kovalanmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt köpeği tarafından kovalanmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz köpek tarafından kovalanmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kazancın arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir