AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insan tarafından boğulmak

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, nazara geleceğine, itibarını zedeleyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kötü düşmana, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirlerine gereğinden fazla önem vermeniz seçenekleri azaltabilir, bunu akılda tutarak yol almakta fayda var.

Kahve falında insan tarafından boğulmak ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından boğulduğunu görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında biri tarafından elle boğulmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Kahve falında eşi tarafından boğulmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından boğulmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir