AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili tarafından boğulmak

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak görme ve alma şansına sahip olacağına, borcunun kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, işiyle nam salacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından boğulmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak sorunların kalmayacağına, edilen duaların tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işarettir.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak hayırlı haberlere, başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından elle boğulmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkası tarafından boğulmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir