AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bıçaklamak

Kahve falında kendini bıçaklamak

Kahve falında kendini bıçaklamak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kendini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanları bıçaklamak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaklanmak bıçaklamak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişiyi bıçaklamak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin birini bıçakladığını görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında birini bıçaklamak üzüleceğine, ağlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında adamı bıçaklamak özlemelerin son bulacağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir