AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın yaralandığını görmek

Kahve falında akrabanın yaralandığını görmek

Kahve falında akrabanın yaralandığını görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, o masumların bedduasını alacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında akrabanın yaralandığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Kahve falında akrabanın yaralandığını görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir akrabasının düğününü görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akraba arkadaş görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen akrabaya sarılmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında akrabaları toplu görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, yaşamına renk geleceğine inanılır.

Kahve falında uzak akraba görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir