AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba arkadaş görmek

Kahve falında akraba arkadaş görmek

Kahve falında akraba arkadaş görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, endişelerini silip atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında akraba arkadaş gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının akrabasını görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akraba ve arkadaşları görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş ve akraba görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba arkadaş görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaş akraba görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabadan birini görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında akraba kavga etmek uzun bir ömre sahip olunacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek akrabalarını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir