AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabasının düğününü görmek

Kahve falında bir akrabasının düğününü görmek

Kahve falında bir akrabasının düğününü görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir akrabasının düğününü gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Kahve falında düğünde akraba görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir akrabasının düğününü görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Kahve falında akrabasının düğününü görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akraba düğünü görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın düğününü görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir