AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hayırlı bir eşe, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek gördüyseniz:

  • Maddi, romantik veya diğer alanlardaki girişimlerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalettir.

Kahve falında eski eşle bir araya gelmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında bir araya gelmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak arasından kan geldiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın geldiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanın askerden geldiğini görmek işlerinin çok iyi gideceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir