AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla bebek emzirmek

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek isabetli adımlar atacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kendisine gelemeyeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, çok büyük ses getireceğine, paslı bir çiviye basabileceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla bebek görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla erkek bebek görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla bebek doğurmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek kırgınlık yaşanacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde birden fazla yılan görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kişi görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir