AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla karınca görmek

Kahve falında birden fazla karınca görmek

Kahve falında birden fazla karınca görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla karınca gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Kahve falında birden fazla karınca görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla soba görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayatını yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla kişiyi öldürmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla fare görmek yeni işlere atılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla timsah görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bıçak görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla çanta görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir