AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla yüzük görmek

Kahve falında birden fazla yüzük görmek

Kahve falında birden fazla yüzük görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, konforunun artacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yüzük gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında birden fazla yüzük görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla yüzük takmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, mekân değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla polis görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla insan öldürmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir