AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla kurt görmek

Kahve falında birden fazla kurt görmek

Kahve falında birden fazla kurt görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ticaret ehli olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla kurt gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında birden fazla kurt görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla ay görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla ev görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kişiyle evlenmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla ayı görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, eve kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla hamile kadın görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir