AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla gömlek görmek

Kahve falında birden fazla gömlek görmek

Kahve falında birden fazla gömlek görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, iyi zamanlar geçireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gömlek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında birden fazla gömlek görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla hamile kadın görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek hayallerin yarıda kalacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yatak görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla altın görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla kadınla evlenmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, oğlu evli ise boşanacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir