AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla diş görmek

Kahve falında birden fazla diş görmek

Kahve falında birden fazla diş görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok kötü günler göreceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla diş gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Kahve falında birden fazla diş görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla gelin görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla ölüm haberi almak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla havuz görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla adam öldürmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla aslan görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla horoz görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir