AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok yumurta görmek

Kahve falında birçok yumurta görmek

Kahve falında birçok yumurta görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yeni bir semte taşınılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birçok yumurta gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Kahve falında birçok yumurta görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek işlerinin kolaylaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok köpek yavrusu görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok çorap görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Kahve falında birçok kurbağa görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birçok adam öldürmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok şemsiye görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir