AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok çorap görmek

Kahve falında birçok çorap görmek

Kahve falında birçok çorap görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında birçok çorap gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Kahve falında birçok çorap görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında birçok misafir görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birçok bardak görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde birçok yılan görmek hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok tatlı görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birçok serçe görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir