AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok meyve görmek

Kahve falında birçok meyve görmek

Kahve falında birçok meyve görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok meyve gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Kahve falında birçok meyve görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok gemi görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kurbağa görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayatın yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında birçok bilezik görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birçok silah görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında birçok yeni elbise giymek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulur.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir