AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok silah görmek

Kahve falında birçok silah görmek

Kahve falında birçok silah görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birçok silah gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında birçok silah görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında birçok tanıdık görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında birçok hayvanı bir arada görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok ünlü görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok ayakkabı almak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok mezar görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok gelin damat görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok anahtar görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir