AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok tavuk görmek

Kahve falında birçok tavuk görmek

Kahve falında birçok tavuk görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Kahve falında birçok tavuk gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında birçok tavuk görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok küçük yılan görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Kahve falında birçok bardak görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında birçok bıçak görmek ekonomik gücün çoğalacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında birçok kuran görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında birçok köpeğin saldırısına uğramak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birçok uçak görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalettir.

Kahve falında birçok aslan görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir