AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok iğne görmek

Kahve falında birçok iğne görmek

Kahve falında birçok iğne görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında birçok iğne gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Kahve falında birçok iğne görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok göz görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında birçok birinin elini öpmek günden güne kazancının artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birçok altın bilezik görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında birçok evin yıkıldığını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında birçok insanı öldürmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet eder.

Kahve falında birçok çeyrek altın görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında birçok küpe görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir