Kahve falında sevgilinin memesini görmek

Kahve falında sevgilinin memesini görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sorumluluk alacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin memesini gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Kahve falında sevgilinin memesini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine yorulur.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak memesi görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek kazancının hiç azalmayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek uğradığı zararları telafi edeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin memesi olduğunu görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında memeyi açmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında köpek memesi emmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir