AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok inek görmek

Kahve falında birçok inek görmek

Kahve falında birçok inek görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında birçok inek gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında birçok inek görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında birçok tatlı görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında birçok köpek yavrusu görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında birçok gemi görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında birçok yiyecek görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok evin yıkıldığını görmek ilim irfan sahibi olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok solucan görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir