AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok tatlı görmek

Kahve falında birçok tatlı görmek

Kahve falında birçok tatlı görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, başarılarının sürekli olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işarettir.

Kahve falında birçok tatlı gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Kahve falında birçok tatlı görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında birçok köpek görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birçok gelin damat görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Kahve falında birçok yemek görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında birçok siyah ayakkabı görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok erkek görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok insanın öldüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında birçok meyve görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir